Firma desfasoara activitate de transport international de marfuri cu cele sase capete tractor si cele sase semiremorci, lucrând cu parteneri din Germania si având curse externe regulate (saptamânal).

Principalul client ai firmei este:

LOESER GmbH (Germania) - comenzi de transport

Serviceul camioanelor se efectueaza la reprezentanta DAF-Firma EBB TRUCK CENTER Heilbronn (Germania)

SC Cogetil Transilvania SRL īsi asigura din tara cāt si din strainatate combustibili si uleiurile necesare pentru desfasurarea activitatii sale, de la urmatorii furnizori:
IDS-Verag Spedition

PERSPECTIVE

Societatea desfasoara activitatea de Casa de expeditii (prevazuta īn statutul societatii) din octombrie 2004, prin acest fapt o parte din comenzile de transport extern pe care societatea nu le poate onora datorita numarului mic de autotractoare, sunt directionate catre alte firme de transport international (romānesti). Parcul este actualmente compus din:

• 2 autotractoare cu semiremorci cu prelata de 13,60m lungime, 2,50m latime si 2,80m inaltime.
• 8 autotractoare cu semiremorci mega cu prelata de 13,60m lungime, 2,47m latime si 3,00m inaltime

SC COGETIL TRANSILVANIA SRL ofera servicii de transport si expeditii rutiere de marfuri pe rute internationale pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie.

Echipa noastra asigura integral suportul necesar unor astfel de servicii si va asigura in permanenta solutiile optime pentru cerintele dumneavoastra.

STRUCTURA ORGANIZATORICĂ

Boilă Iulian - asociat, administrator
Boilă Letiţia - asociat, administrator
Tempian Mihaela - expert contabil
Boilă Delia - Maria - contabil


DISPECERAT:

Boila Ovidiu-Iulian - coordonator transport
Goga Vasile Alin - dispecer

CONDUCĂTORI AUTO:

Antonescu Bogdan Constantin
Pol Liviu
Stanciu Marius Adrian
Marcos Sorin Marian
Toma Constantin
Enache Dumitru
Rusu Nicolae

Indiferent de natura transportului pentru care optati, de la grupaj pana la orice tip de transport, SC COGETIL TRANSILVANIA SRL va ofera garantia eficacitatii, promptitudinii, seriozitatii si rapiditatii transporturilor dvs. rutiere, in/din Romania spre tarile Uniunii Europene.