Creata in 12 martie 1993, SC COGETIL TRANSILVANIA SRL este o companie de expeditii si transport rutier de marfa, cu capital 100% romanesc. COGETIL realizeaza trasporturi de marfuri generale din/spre Europa.

Clientii vor ca marfa lor sa ajunga la timp si in siguranta. De aceea, pentru a veni in intampinarea necesitatilor si a dorintelor clientilor sai, SC COGETIL TRANSILVANIA SRL realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine.

Practicam tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice pret ci sporirea increderii clientilor formati si cresterea numarului si fidelizarea noilor parteneri. Urmarind aceeasi idee, ne propunem sa marim parcul auto pentru a asigura diversificarea clientilor nostri.

Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Filozofia care ne guverneaza este aceea de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri. Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.

Suntem mandrii de colaborarea si cooperarea cu partenerii si cu clientii nostri. Suntem prompti, eficienti, flexibili si ne concentram asupra relatiilor noastre cu clientii si cu partenerii.

Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate.